Budžet i Dnevnik
transakcija

Ovaj Excel fajl sadrži sve što ti je potrebno da kreneš da dovodiš svoje finansije u red.

Ovaj fajl je nastao kao prateći materijal uz e-knjigu “10 koraka do finansijske nezavisnosti”, ali ukoliko smatraš da ti knjiga nije potrebna, možeš kupiti samo šablon za Budžetiranje i Dnevnik Transakcija. Ideja je jednostavna – da na jednom mestu imamo sve ključne podatke koji su vezani za naše finansije – od prihoda i troškova, pa sve do kredita i akumulirane imovine.

Unutar fajla ćeš naći konkretne instrukcije za popunjavanje, kao i odgovore na najčešća pitanja, tako da verujem da ti neće biti teško da kreneš sa radom na svojim finansijama. A ako sve popuniš, moći ćeš da izvučeš i svoj lični finansijski izveštaj koji će ti reći gde su nastala odstupanja u odnosu na plan i da li se tvoje finansije kreću onako kako je to zamišljeno kroz originalni budžet.

Cena šablona je 15€

gumroad-credit-cards.jpg__353x36_q85_crop_subsampling-2_upscale

Kada klikneš na dugme “Poruči odmah”, otvoriće se novi prozor na platformi Gumroad, koja je potpuno bezbedan i pouzdan servis za plaćanje svim vrstama platnih kartica. Nakon uspešne uplate, knjiga sa pratećim materijalom će ti biti poslata na mail.

Ko je autor fajla?

Ćao, ja sam Đorđe, imam 30 godina i po struci sam master ekonomista. Tokom studija sam radio praksu u Nemačkoj, gde sam prvi put video kako ljudi u razvijenoj zemlji upravljaju svojim finansijama i investiraju. Nakon povratka u Srbiju, zaposlio sam se kao finansijski analitičar, gde su mi glavna zaduženja finansijska analiza i izveštavanje.

Nakon zapošljavanja, doneo sam odluku da sva znanja koja imam primenim na svoje finansije, što je dalo lepe rezultate. Sva znanja koja imam sam opisao u knjizi, bez okolišanja i ulepšavanja. Svi primeri iz knjige su primeri iz stvarnog života, nema apstraktnih teorija i saveta koji nisu primenljivi u Srbiji i na Balkanu.

Imaš pitanje?

Ukoliko postoji nešto u vezi ličnih finansija što te posebno zanima, ako imaš bilo kakvo pitanje u vezi sadržaja bloga ili knjige, slobodno me kontaktiraj pomoću forme, mejlom ili putem društvenih mreza, vrlo rado ću odgovoriti na sva tvoja pitanja.