KONSULTACIJE SA LIČNIM FINANSIJAMA

Ukoliko ti je potreban personalizovani savet, stojim ti na raspolaganju.

Konsultacije u trajanju od 60 minuta se obavljaju putem platforme Google Meet i njihov sadržaj se formira isključivo na osnovu zahteva i pitanja samog klijenta. Svačije finansije su različite, pa će samim tim svako imati drugačije probleme (ili bolje rečeno, izazove). Ukoliko imate pitanja u vezi upravljanja novcem, štednje ili investiranja, zakažite svoj termin konsultacija klikom na dugme Poruči odmah.

Cena termina je 99€

gumroad-credit-cards.jpg__353x36_q85_crop_subsampling-2_upscale

Kada klikneš na dugme “Poruči odmah”, otvoriće se novi prozor na platformi Gumroad, koja je potpuno bezbedan i pouzdan servis za plaćanje svim vrstama platnih kartica. Nakon uspešne uplate, otvoriće vam se portal Calendly na kojem ćete izabrati tačan termin konsultacija. Nakon uspešnog izbora, mejlovi potvrde će biti poslati na vašu adresu e-pošte.

Konsultacije Licne Finansije cover slika

Šta tačno dobijaš ovom kupovinom?

Ono što je sigurno, jeste da su svačije finansije nešto drugačije, pa su i samim tim problemi koje možemo imati poprilično unikatni. Sa obzirom da o finansijama nećemo pričati baš sa svakim, ponekada ti se može činiti da samo ti imaš određeni problem, ali da jednostavno nemaš sa kime da porazgovaraš o tome. Upravo na ovom mestu imaš priliku da kroz 60-minutni online sastanak i uz potpunu diskreciju porazgovaraš o svojim finansijama.

Ako imaš pitanja iz jedne od sledećih oblasti, slobodno me kontaktiraj:

  • upravljanje novcem
  • dodatni prihodi i online zarada
  • upravljanje troškovima i štednja
  • investiranje

Hteo bih da naglasim da se rešenje za gotovo svaki problem može pronaći na internetu, ali ovaj proces zahteva vreme i uložen trud u istraživanje. Ukoliko imaš problem koji je hitan, ili jednostavno ne želiš da gubiš vreme na istraživanje, stojim ti na raspolaganju da kroz konsultacije pronađemo rešenje tvog problema.

Konsultacije Licne Finansije Thumb

Uslovi pružanja usluge

Plaćena cena za konsultacije se odnosi samo na utrošeno vreme. Održavanje konsultacija i plaćanje naknade nisu garancija da će sadržaj i kontekst sastanka biti u skladu sa očekivanjima klijenta. Klijent je odgovoran za pripremu sastanka kroz postavljanje odgovarajućih pitanja, što pred sam sastanak, što na samom sastanku, a sve u cilju postizanja maksimalne korisnosti samog sastanka. Lične Finansije će težiti ka tome da obezbede adekvatne informacije na samom sastanku ili neposredno nakon sastanka putem elektronske pošte, ali ne postoji garancija da će adekvatno rešenje biti postignuto tokom samih konsultacija.

Otkazivanje ili pomeranje termina konsultacija

Život je nepredvidljiv, to je svima jasno. Ukoliko imate želju da otkažete ili pomerite termin konsultacija, molim vas da to uradite najmanje 24 sata pre ugovorenog vremena. Neblagovremeni zahtevi za otkazivanje ili pomeranje termina nažalost neće biti uzeti u obzir.

Sa kime se održavaju konsultacije?

Ćao, ja sam Đorđe, imam 30 godina i po struci sam master ekonomista. Tokom studija sam radio praksu u Nemačkoj, gde sam prvi put video kako ljudi u razvijenoj zemlji upravljaju svojim finansijama i investiraju. Nakon povratka u Srbiju, zaposlio sam se kao finansijski analitičar, gde su mi glavna zaduženja finansijska analiza i izveštavanje.

Nakon zapošljavanja, doneo sam odluku da sva znanja koja imam primenim na svoje finansije, što je dalo lepe rezultate. Sva znanja koja imam sam opisao u knjizi, bez okolišanja i ulepšavanja. Svi primeri iz knjige su primeri iz stvarnog života, nema apstraktnih teorija i saveta koji nisu primenljivi u Srbiji i na Balkanu.

Imaš pitanje?

Ukoliko postoji nešto u vezi ličnih finansija što te posebno zanima, ako imaš bilo kakvo pitanje u vezi sadržaja bloga ili knjige, slobodno me kontaktiraj pomoću forme, mejlom ili putem društvenih mreza, vrlo rado ću odgovoriti na sva tvoja pitanja.