Freedom 24 - Novi broker u Srbiji

Jedno od najčešćih pitanja koja ste mi postavljali u ovih nešto više od godinu dana je bilo vezano za brokera. Nekako vas je najviše bunilo kog brokera izabrati, kako sve to funkcioniše i sl. Sa obzirom da je na našem tržištu izbor brokera izuzetno ograničen, kao i da su svi brokeri na domaćem tržištu izuzetno skupi sa provizijama (čitaj: deru kožu sa leđa), ja sam dugo smatrao da je tržište Srbije idealno za ulazak nekog stranog brokera koji će svojim niskim naknadama i eventualno nekom promotivnom ponudom osvojiti veliki deo tržišta.

Sve ove naše muke je prepoznala kompanija Freedom Finance, koja je odlučila da omogući ulazak državljanima Srbije na njihovu brokersku platformu Freedom 24. Ukoliko želiš da vidiš malo više o ovom brokeru, obavezno baci pogled na video ispod, a ukoliko želiš da se registruješ na platformu nakon gledanja videa, obavezno klikni na link koji se nalazi ispod videa. Takođe, želeo bih odmah u startu da razjasnim da se ovde radi o promovisanom videu i tekstu, kao i da sam ja dobio određenu novčanu naknadu od ove kompanije za ovu recenziju.

Gledajući kao nepristrasni recezent, prva stvar koja mi se svidela je činjenica da je Freedom Finance javna kompanija, koja je registrovana na američkoj berzi NASDAQ i vredi oko 3.7 milijardi dolara. Dobar početak. Potom, kompanija je registrovana za poslovanje i u Americi, i u Evropi, tako da je ovaj broker pod budnim okom svih važnijih svetskih regulatora. Ove činjenice su mi nekako prvi korak prilikom provere i ocene da li treba da sarađujem sa ovom kompanijom.

A kao druga stvar, hteo sam da vidim šta ova kompanija nudi i da li je uopšte konkurentna. Ono što je odmah uočljivo je činjenica da su naknade izuzetno niske, za US i Evropska tržišta iznosi minimalno 2$, ili 0.02$ po kupljenoj akciji, štagod je veće od ove dve kategorije. U svakom slučaju, vrlo atraktivno za sve investitore. BONUS: Ukoliko se registruješ preko linka ispod videa, kompanija ti omogućava da trguješ bez naknade u prvih 30 dana od dana registracije.

Druga stvar koja mi je bila interesantna je činjenica da broker daje poklon svim novim članovima koji su stariji od 25 godina, a to je POKLON AKCIJA u vrednosti od 7$ do 700$. Na primer, prilikom registracije možeš dobiti jednu akciju Tesle, Facebooka, McDonaldsa, Applea i sl. Samo bih napomenuo da se akcije dodeljuju putem lutrije, tako da treba imati i malo sreće prilikom registracije. U svakom slučaju, proces registracije i dobijanja besplatne akcije je opisan u videu.

A kao poslednja stvar, hteo sam da vidim šta ova kompanija nudi i da li je uopšte konkurentna. Ono što je odmah uočljivo je činjenica da su naknade izuzetno niske, za US i Evropska tržišta iznosi minimalno 2$, ili 0.02$ po kupljenoj akciji, štagod je veće od ove dve kategorije. U svakom slučaju, vrlo atraktivno za sve investitore. BONUS: Ukoliko se registruješ preko linka ispod videa, kompanija ti omogućava da trguješ bez naknade u prvih 30 dana od dana registracije.

Za kraj, samo bih ponovio da su video i tekst sponzorisani od strane kompanije Freedom Finance, kao i da ja nisam predstavnik kompanije. Takođe, postavljeni link ispod videa predstavlja affiliate link. Ovo znači da ja dobijam malu naknadu za svakog korisnika koji se prijavi putem ovog linka. Ovu naknadu isplaćuje kompanija i ona apsolutno nema uticaja na tebe i kvalitet usluga koju dobijaš od brokera. Ovakav vid saradnje mi omogućava da nastavim da postavljam besplatan sadržaj za sve vas.

Dodatno, ovaj video je samo za edukativne potrebe, investiranje može dovesti do gubitka uloženog kapitala. Budite oprezni prilikom ulaganja.

Imaš pitanje ili komentar?

    Želiš finansijsku nezavisnost? Moja e-knjiga sa praktičnim primerima je tu za tebe!

    Postovi po kategorijama