Promocija Erste banke - i kartica i pare

Pozdrav svima, odlučio sam da vam se svima obratim putem teksta, koji ni na koji način nije sponzorisan. Primetili smo svi u poslednje vreme da su banke krenule da podižu sve tipove naknada i da je vrlo teško pronaći kvalitetan tekući račun. Ja sam u konstantnoj potrazi za nekim novim informacijama došao do (po meni) dobre promotivne ponude Erste banke koju sam odlučio da podelim. I što je možda najbolje od svega, ceo postupak možeš završiti online i usput zaraditi neki novac.

Da ne dužim mnogo, kako je Erste banka zamislila celu stvar? Pre svega, ovo je zamišljeno kao promocija za nove klijente, uz dudatni uslov da račun mora biti otvoren online. Ono što mi se posebno sviđa je činjenica da se kod tekućih računa koji su otvoreni online ne naplaćuje održavanje računa u prvih 12 meseci od otvaranja računa, što je ušteda sama po sebi (po mojoj proceni ušteda iznosi oko 3,500 dinara). Po meni je samo ovo dobar početak, ali postoji još jedan veliki bonus.

Radi se o bonusu u iznosu od 3,000 dinara, koji se dobija dve nedelje nakon izvršene treće transakcije koja je veća od 1,000 dinara. Znači, kada platiš gorivo, beleži ti se jedna transakcija. Kada platiš malo veću nabavku, beleži ti se druga transakcija. I kada izvršiš treću veliku kupovinu, u roku od dve nedelje ti stižu 3,000 dinara na račun. Na ovaj način, ti zapravo štediš oko 6,500 dinara, što je po meni vrlo dobra ponuda.

Ono što je dobra stvar po mom mišljenju, jeste da uz ovaj račun dolazi Visa Classic Debitna kartica, sa kojom možeš potrošiti samo ono što se zaista nalazi na tvom računu. Nema opasnosti od zaduživanja putem kreditnih kartica po visokim kamatnim stopama. Plus od mene.

Ukoliko te interesuju dodatni detalji, slobodno baci pogled na sliku ispod, a ispod slike se takođe nalazi i link putem kojeg možeš otvoriti tekući račun online:

Link za otvaranje računa se nalazi OVDE.

Ono na šta bih skrenuo pažnju je da ti savetujem da ne otvaraš račun ukoliko ti on baš nije potreban, kao i da ove tri transakcije koje su uslov za dobijanje novčanog bonusa izvršiš za kupovinu onoga što ti zaista treba (gorivo, hrana, komunalije i sl.). Iskoristi ovaj bonus na kvalitetan način!

Imaš pitanje ili komentar?

    Želiš finansijsku nezavisnost? Moja e-knjiga sa praktičnim primerima je tu za tebe!

    Postovi po kategorijama