Prijava poreza na kapitalnu dobit
- deo drugi

Pozdrav svima, danas ćemo konačno zaokružiti proces prijave i plaćanja poreza na kapitalnu dobit, sa obzirom da mi je nakon 9 meseci čekanja stiglo rešenje iz Poreske Uprave. Pre svega, ukoliko te zanima kako uopšte da prijaviš porez putem formulara PPDG-3R, taj video sa konkretnim primerom možeš pogledati ispod:

Ono što je bilo zanimljivo, jeste ono što se dešavalo nakon moje prijave poreza. Da ne bih sada pisao romane, moje iskustvo sa Poreskom Upravom možeš pogledati ispod:

I eto, toliko celokupnom plaćanju poreza, za kraj samo da potvrdim, kada prijavljujete porez, gledajte ovaj video koji je linkovan na vrhu, i posle možete očekivati da će sve ići kako treba. Takođe sam dobio informacije da svaka filijala Poreske Uprave malo drugačija, tako da je moguće da bude nekih sitnijih odstupanja nakon prijave poreza, ali su to već zaista sitnice.

U svakom slučaju, nadam se da su vam video snimci bili zanimljivi i da shvatate da ovo zaista nije teško, iako je spletom objektivnih okolnosti trajalo malo duže nego što inače traje.

Imaš pitanje ili komentar?

    Želiš finansijsku nezavisnost? Moja e-knjiga sa praktičnim primerima je tu za tebe!

    Postovi po kategorijama