Novembarski popusti su aktivni!

Novembar je tradicionalno bio mesec popusta, a Black Friday je tradicionalno bio zvezda ovog meseca zbog činjenice da su na ovaj dan popusti najveći. Kako festival popusta ne bi trajao samo jedan dan, odlučio sam da Black Friday popusti budu aktivni od 1. do 30. novembra, pri čemu možete ostvariti popust i do 50% na bilo koji proizvod na sajtu licnefinansije.rs.

Ali pazite, bitna informacija je da su popusti količinski ograničeni, pa ukoliko želite da se finansijski usavršavate, moja preporuka je da ne čekate dugo i iskoristite promo kod pre nego što se svi iskoriste:

  • 💵 Kod “BF50” – 50% popusta – 10 komada
  • 💵 Kod “BF40” – 40% popusta – 20 komada
  • 💵 Kod “BF30” – 30% popusta – 30 komada
  • 💵 Kod “BF20” – 20% popusta – 40 komada

Ako su teme poput postavljanja finansijskih ciljeva, budžetiranja, analize troškova, kredita i otplate dugova, privatne penzije i investiranja ono što te zanima, mislim da je sada prava šansa da uložiš u sebe i svoje znanje po nešto nižoj ceni! 🎯📚💰📊

Na koje proizvode važi popust?

Video kurs “10 koraka do finansijske nezavisnosti” je za sada jedini kurs u video formatu na sajtu Lične Finansije, a sadrži teme od A do Š kada je reč o upravljanju ličnim finansijama. Ukoliko želiš da na jedan izuzetno pitak i lako razumljiv način kreneš da radiš na svojim finansijama i vrlo brzo napreduješ, ovaj kurs je za tebe!

Link do video kursa “10 koraka do finansijske nezavisnosti”

Knjiga “10 koraka do finansijske nezavisnosti” je prva knjiga koju sam ikada napisao, a sadrži sve elemente i pomoćne materijale koji su ti potrebni da dovedeš svoje finansije u red. Ovo je apsolutni best seller na sajtu Lične Finansije!

Link do knjige “10 koraka do finansijske nezavisnosti”

Knjiga “Ultimativni vodič kroz kredite” sadrži samo deo koji se tiče upravljanja zaduženjima i kreditima. Ukoliko te interesuje kako funkcioniše kreditiranje, sve pojedinosti oko stambenog kredita ili čak šta je Kreditni Biro, mislim da je ova knjiga za tebe!

Link do knjige “Ultimativni vodič kroz kredite”

Knjiga “Kućni budžet za početnike” sadrži samo deo koji se tiče postavljanja finansijskih ciljeva, pretvaranja tih ciljeva u konkretan budžet, ali i praćenja transakcija i analizu troškova kako bismo videli gde odstupamo u odnosu na naš originalni budžet. Ako smatraš da trošiš previše i ne znaš gde “nestaje” tvoj novac, ovo je knjiga za tebe!

Link do knjige “Kućni budžet za početnike”

Ono što je apsolutni novitet, jeste da postoji mogućnost da kupiš samo Excel šablon za budžetiranje i praćenje troškova, bez dodatne knjige. Za sve one koji bi hteli da prate i analiziraju svoje troškove, a nisu imali ideju kako to da urade, ovaj Excel fajl je već postavljen, potrebna je samo dobra volja da se posveti malo vremena i upiše ono što je potrošeno kako bi finansijska analiza bila spremna!

Link do Excel šablona za budžetiranje i praćenje troškova

Imaš pitanje ili komentar?

    Želiš finansijsku nezavisnost? Moja e-knjiga sa praktičnim primerima je tu za tebe!

    Postovi po kategorijama