Milan Trbojević - Kako legalno smanjiti godišnji porez na dohodak?

Danas ćemo se još jednom baviti temom godišnjih poreza na dohodak građana, pre svega zato što je prethodni video izazvao mnogo komentara i nedoumica. Prethodni video u kojem se objašnjava kako možete umanjiti godišnji porez na dohodak tako što ćete investirati u alternativni investicioni fond možete videti ispod, i toplo savetujem da prvo njega pogledate kako biste mogli kvalitetno da ispratite današnji intervju.

a kako bismo uspešno prošli kroz sve poreske izazove, danas imamo jednog specijalnog gosta.

A kako bismo prošli sve poreske izazove, red je da sa stručnim gostom detaljno prodiskutujemo sva pitanja koja su se do sada javila. Ukoliko vas interesuju finansije, ili se bavite preduzetništvom ili frilens radom, gotovo sam siguran da ste čuli za mog današnjeg gosta, a on je Milan Trbojević, osnivač sajber knjigovodstvene agencije Knjiški moljac.

Za kraj, još jednom hvala Milanu na gostovanju i izdvojenom vremenu, nadam se da će biti još prilike za saradnju i razgovore o poreskim temama, a naravno hvala i Vama na gledanju i čitanju, nadam se da smo odgovorili na sva Vaša pitanja.

Imaš pitanje ili komentar?

    Želiš finansijsku nezavisnost? Moja e-knjiga sa praktičnim primerima je tu za tebe!

    Postovi po kategorijama

    BuyBitcoinswithVisaMcCard