Lične Finansije - vodič kroz edukativni ekosistem

Današnji tekst nije vezan za neki Youtube video ili neku drugu aktuelnu finansijsku temu, već ću u ovom tekstu pokušati da ti objasnim kako da odabereš adektvatni proizvod sa sajta Lične Finansije. U poslednje vreme se nekolik vas javilo sa nedoumicom šta koji proizvod obuhvata, tako da sam hteo da na jednom mestu razjasnimo šta dolazi u kojem edukativnom proizvodu.

Kao što se može videti na slici, video kurs “10 koraka do finansijske nezavisnosti” je najopširniji proizvod, pre svega zbog činjenice da dolazi u video formatu i kroz 46 lekcija objašnjava ključne korake u finansijskoj edukaciji i dostizanju finansijske nezavisnosti. Uz ovaj kurs dolaze i knjiga u PDF formatu koju možeš čitati u momentima kada ne možeš da gledaš snimke, kao i Radna Sveska i Dnevnik Transakcija sa šablonom za budžetiranje.

Sledeći proizvod po kompleksnosti je elektronska knjiga “10 koraka do finansijske nezavisnosti”, koja dolazi u PDF formatu, zajedno sa Radnom Sveskom i Dnevnikom Transakcija sa šablonom za budžetiranje. Ovo su isti fajlovi koji dolaze uz video kurs, a jedini razlog zašto je ovaj paket nešto jeftiniji od video kursa je činjenica da su u video kursu neki termini objašnjeni detaljnije u video kursu.

I polako dolazimo do usko specifičnih proizvoda, krenućemo od elektronske knjige “Kućni budžet za početnike” u kojoj se prezentuju poglavlja vezana za upravljanje finansijama i foriranje kućnog ili ličnog budžeta. Ovo su uvodna poglavlja u “velikoj” knjizi i u kursu i ovo može biti korisno početnicima u oblasti ličnih finansija. Takođe, ovo može biti dobar način da “testiraš” koliko smo kompatibilni ti i ja bez plaćanja pune cene proizvoda.

Drugi specifični proizvod je elektronska knjiga “Ultimativni vodič kroz kredite” koja dolazi kao logičan nastavak nakon uvodnih poglavlja i ova knjiga je deo “velike” knjige i video kursa. Ideja je da ovom knjigom pomognemo svima koji su u procesu otplate kredita ili možda u procesu odobrenja kredita, kako bi oni pre svega razumeli sve uslove u ugovoru o kreditu, a potom i dobili najbolje moguće uslove od banke.

A šta je Gumroad?

Gumroad je platforma za distribuciju digitalnog sadržaja kojoj sam ja poverio naplatu i distribuciju svog sadržaja. Sve knjige i kurs su postavljeni na Gumroad i svaki proizvod mora biti prodat preko ove platforme. Ona je pouzdani partner i prihvata sve načine plaćanja, od kreditnih kartica, preko PayPal-a i značajno mi olakšava da sve kupce obavestim o izmenama i ažuriranjima proizvoda. Upravo zbog svih mogućnosti ove platforme mi je moguće da ti dostavim besplatne izmene sadržaja, ukoliko ih bude u budućnosti.

Imaš pitanje ili komentar?

    Želiš finansijsku nezavisnost? Moja e-knjiga sa praktičnim primerima je tu za tebe!

    Postovi po kategorijama